http://www.sexzun.com
25 Şubat 2024 Pazar

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten af açıklaması!

22 Ekim 2018 Pazartesi, 16:32

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Danıştay’ın ‘öğrenci andı’ ile ilgili kararını “vesayetçi anlayışın hortlaması” olarak değerlendirerek, “Bu meselenin bir milli kimlik tartışmasına dönüştürülmesi, Danıştay’ın ortaya koyduğu vesayet anlayışının örtülmesi yada ıskalanması anlamına gelir” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün afla ilgili sarf ettiği sözlerin MHP ve Devlet Bahçeli’yi hedef almadığını söyledi, Bahçeli’nin bugün yaptığı yazılı açıklamadaki bazı ifadeleriyse eleştirdi. Basın toplantısı düzenleyen Çelik, “Eğer Sayın Cumhurbaşkanımız o gün yaptığı konuşmada Sayın Bahçeli’yi ya da MHP’yi kastedecek olsaydı, bizzat MHP’yi zikrederek, Sayın Bahçeli’yi zikrederek konuşurdu” dedi.

Danıştay’ın ‘öğrenci andı’ ile ilgili kararının hukuka aykırı olduğunu belirten Ömer Çelik, durumu “vesayetçi anlayışın hortlaması” olarak değerlendirdi. Çelik, “Bu meselenin bir milli kimlik tartışmasına dönüştürülmesi, Danıştay’ın ortaya koyduğu vesayet anlayışının örtülmesi yada ıskalanması anlamına gelir” diye konuştu.

(İHA)

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir