http://www.sexzun.com
03 Mart 2024 Pazar

Ankaragücü 2-1 BB Erzurumspor

25 Şubat 2019 Pazartesi, 14:20

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında MKE Ankaragücü evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk etti. Başkent ekibi, ev sahibi olmanın avantajıyla maçı 2-1 kazandı.

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta mücadelesinde Mustafa Kaplan’ın takımı Ankaragücü ile Mehmet Özdilek’in çalıştırdığı Erzurumspor kozlarını paylaştı.

Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelede Ankaragücü 25. dakikada Tyler Boyd’un golüyle öne geçti ve ilk yarı 1-0 Başkent ekibinin üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya konuk ekip hızlı başladı. 48. dakikada Opseth’in attığı müthiş frikik golüyle Erzurumspor 1-1 beraberliği yakaladı. Attığı müthiş frikik golünden 25 dakika sonra rakibine yaptığı müdahale sonrası 2. sarı kartı gören Opseth kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Rakibi 10 kişi kaldıktan sonra atakları sıklaştıran ev sahibi 90+3’te Orgill’in golü 2-1 öne geçti ve 3 puanı kazanan taraf oldu.

Alınan bu sonucun adından Ankaragücü puanını 27 yaparken, son üç haftada hanesine 7 puan yazdırdı. Erzurumspor 21 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Ankaragücü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Erzurumspor sahasında Galatasaray’ı konuk edecek.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir