http://www.sexzun.com
03 Mart 2024 Pazar

ASP İl Müdürlüğü’nden 15 Temmuz Şehitler Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü standı

ERZURUM’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR (ASP) İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN STANT AÇILDI

17 Temmuz 2017 Pazartesi, 13:08
ASP İl Müdürlüğü’nden 15 Temmuz Şehitler Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü standı

Erzurum’da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü tarafından stant açıldı.

Yakutiye Kent Meydanında açılan stantta Aile Sosyal Destek Programı kapsamında çalışan ASDEP personeli ve kurum çalışanları, kurumun şehit yakınları ve gazilere yönelik hizmetleri konusunda bilgi paylaşımında bulunarak, demokrasi nöbeti tuttular.

Standa gelen vatandaşlar ayrıca 15 Temmuz anı ve düşüncelerinin yer aldığı defterde görüşlerini paylaşma imkânı buldu.

ASP İl Müdürü Cemil İlbaş, kurumun şehit yakınları ve gazileri yönelik önemli hizmetleri olduğunu belirterek, kurum tarafından açılan stantla çok sayıda vatandaşa ulaştıklarını söyledi.

İlbaş şunları söyledi: ”Türkiye Cumhuriyetinin bir yıl önce, 15 Temmuz akşamında alçakça bir darbe girişimine maruz kaldı. Ülkemize ve tüm insani değerlere ihanet eden FETÖ terör örgütü ülkemizi hedef aldı. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla milletimiz sokaklara akın etti. Darbe girişimi karşısında devlet büyüklerimiz ve aziz milletimizin dik, gözü pek, onurlu duruşu ve milli egemenliğe kayıtsız şartsız sahip çıkılması her türlü takdire şayan oluşu gelecek nesillerimizin göğsünü kabartarak gururla anacağı bir hadisedir. Toprağımızın birliği, insanlarımızın kardeşliği, ülkemizin huzuru adına; genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle vatan sevgisini canından öte sayan bir neslin mirasçılarıyız. 15 Temmuz’da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegâne unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ülkesini, vatanını, milletini seven herkesi meydanlara çıkmaya, devletini ve demokrasisini sahiplenmeye davet etmesi ve kararlı duruşu, hainlerin çabalarını boşa çıkarmıştır. Bizlerde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak alanlara indik; halkımızın, milletimizin yanında olduk. Allah bu millete bir daha 15 Temmuzları göstermesin15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutlar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim.’’

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir