http://www.sexzun.com
29 Şubat 2024 Perşembe

B.B Erzurumspor 2-1 Göztepe | Maç Sonucu

10 Kasım 2018 Cumartesi, 15:32

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında BŞB Erzurumspor ile Göztepe karşılaştı. Ev sahibi ekip, sahasında ağırladığı Göztepe’yi 2-0 mağlup etti. Mehmet Özdilek’in takımın başına geçmesiyle yükselişe geçen BŞB Erzurumspor, son 5 maçta 3 beraberlik ve 2 galibiyet alarak milli araya moralli girdi. Ligde bu sezon şimdiye kadar 6 deplasman maçına çıkan Göztepe ise 5. kez dahadan boynu bükük ayrıldı.

10. dakikada Özer Hurmacı’nın pası ile ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Taylan Antalyalı’nın şutunda, top az farkla direğin üzerinden dışarı çıktı. 23. dakikada Berkan Emir’in sol kanattan yaptığı ortada topu uzak direkte kontrol eden Halil Akbunar’ın yerden sert şutunda, meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti. 28. dakikada Büyükşehir Belediye Erzurumspor öne geçti. Emrah Başsan’ın pası ile topla buluşan İbrahim Akdağ, ceza yayına topla hareketlendi. Uzak mesafeden topa sert vuran İbrahim, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

BŞB Erzurumspor, Taylan Antalyalı ile farkı ikiye çıkarttı. Özer’in ara pası ile ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Emrah Başsan son çizgiye inerek ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Taylan Antalyalı vuruşunu yaptı ve top sol köşeden filelerle buluştu. 90+4’te Yasin Öztekin, Göztepe adına farkı bire indirdi ancak kalan bölümde başka gol olmayınca BŞB Erzurumspor, sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla BŞB Erzurumspor puanını 11’e çıkartırken maç fazlasıyla düşme hattının üstüne çıktı. Göztepe 18 puanda kaldı.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir