http://www.sexzun.com
29 Şubat 2024 Perşembe

Başkan Sekmen,Erzurumspor FK’ nın Transfer Yasağı Sürecini Değerlendirdi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Kardelen TV’ de Erzurumspor’un transfer yasağına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Transfer tahtasının kapalı olma sürecini değerlendirdi. Önceki dönemlerde yapılan transferlere ilişkin sitemlerinin olduğunu belirtti.

23 Aralık 2022 Cuma, 15:24

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu’nun Batı’ya açılan penceresi Kardelen Tv’ de analiz programına konuk oldu. Başkan Mehmet Sekmen Erzurum’a dair önemli açıklamalarda bulundu. Erzurumspor FK’da Başkan Mehmet Sekmen’in gündemindeydi. Transfer yasağına ilişkin önemli detaylar paylaştı.

Erzurumspor sevdamız, bu şehrin taşına toprağına aşığız. İstiyoruz ki bu şehrin her şeyini güzelleştirelim açıklamasını yapan Başkan Mehmet Sekmen transfer tahtasının kapalı olmasına ilişkin önemli detaylar paylaştı. Başkan Mehmet Sekmen , “Cenabı Allah bize peş peşe şampiyonluklar nasip etti. Süper Lig’e 2 defa çıktık ve düştük. Hep aman dikkatli transfer yapalım. Bizde oynayamayacak ne olduğunu bilmediğimiz futbolcuları transfer etmeyelim dedik. Tanıdığımız bildiğimiz futbolcular transfer edelim, paramız boşuna gitmesin. Maalesef bu konuda başarılı olamadık. O dönemde ilgili arkadaşlara sitemlerim olmuştu. İstişare edelim, bir araya gelelim aklın yolu bir dedik. Fakat maalesef arzu ettiğimiz olmadı. Bugün transfer tahtamızın kapalı olmasının nedeni budur. Bakın transferlere hepsi soru işareti. Gelmiş oynanamamış futbolcuları şehrimize getirerek şuandaki yaşadığımız sıkıntı şuanda bu.

Başkan Sekmen, TFF’nin transfer tahtası kapalı olan takımlara yönelik puan silme cezasının olacağına dikkat çekti.  Ve bu konuda girişimlerinin olduğunu belirten Başkan Sekmen;” Federasyon toplanacak ve transfer tahtası kapalı olan kulüplere puan silme cezası getiriyorlar. Ben federasyonu başkanını aradım ve rica ettim. Bir hafta 10 gün daha uzatalım belki bir gelişme olabilir. Fakat maalesef olumsuz bir durumla karşı karşıyayız.”  dedi.

Erzurumspor sevgisine vurgu yapan Başkan Sekmen, Erzurumspor için çağrıda bulundu.

Başkan Sekmen, “Biz Erzurumspor deyince tüylerimiz diken diken oluyor. İnşallah daha titizlikle üzerinde durarak takımımızın burada kalmasını sağlayarak bu zor dönemi atlatmayı istiyoruz. Bu arada transferi açabilir miyiz diye de gayretimiz söz konusu. İnşallah el birliği gönül birliği ile bunu başaracağız. Erzurumspor’u sevmek lafla olmaz. İmkânı olan kardeşlerimizle ele ele verelim ve şu tahtayı açalım. “ şeklinde ifade etti.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir