http://www.sexzun.com
29 Şubat 2024 Perşembe

Beşiktaş 74 gün sonra Vodafone Park’ta

03 Ağustos 2018 Cuma, 09:49
Beşiktaş 74 gün sonra Vodafone Park’ta

B36 Torshavn mücadelesiyle bu sezon ilk iç saha maçında boy gösteren Beşiktaş, 74 gün sonra taraftarıyla buluştu.

Sivasspor’la 19 Mayıs’ta oynadığı lig maçıyla sezonu tamamlayan Beşiktaş, bu maçın ardından tam 74 gün sonra taraftarıyla buluştu. Yeni sezonun iç sahadaki ilk resmi mücadelesine Avrupa Ligi arenasında çıkan siyah-beyazlılar, taraftarıyla da bir araya geldi. 20 binin üzerinde taraftar, yeni sezonun ilk iç saha maçında takımlarını yalnız bırakmadı.

SICAĞA RAĞMEN TRİBÜNLER DOLDU

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Torshavn’la karşılaşan Beşiktaş’ı taraftarları yalnız bırakmadı. Sıcak havaya rağmen 20 binin üzerinde taraftar tribünlerdeki yerini aldı.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn’la mücadele eden Beşiktaş’ı taraftarları yalnız bırakmadı. Beşiktaş’ın bu sezon iç sahadaki ilk maçında İstanbul’un sıcak havasına rağmen tribünler doldu. Torshavn karşısında 20 binin üzerinde Beşiktaşlı taraftar, takımlarını yalnız bırakmadı ve siyah-beyazlı ekibin bu sezon iç sahadaki ilk resmi maçında tribünlerdeki yerini aldı.

BİR SONRAKİ TURDA RAKİP LASK LİNZ

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ile eşleşen Beşiktaş, turu geçmesi durumunda Avusturya ekibi LASK Linz’le karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda B36 Torshavn ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, bir sonraki turda Avusturya Ligi ekiplerinden LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. Norveç temsilcisi Lillestrom ile eşleşen ve sahasındaki ilk maçı 4-0 kazanıp, deplasmanda da 2-1 galip gelerek turu geçen Avusturya ekibi, bir sonraki turda Beşiktaş ile karşılaşacak. Bir sonraki turda ilk maç 9 Ağustos’ta İstanbul’da, ikinci maç ise 16 Ağustos’ta Avusturya’da oynanacak.

(Bozhan Memiş /İHA)

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir