http://www.sexzun.com
29 Şubat 2024 Perşembe

Büyükorhan M.y.o.ya Yeni Bölüm Müjdesi

BÜYÜKORHAN MESLEK YÜKSEK OKULU’NA YENİ BÖLÜM AÇILACAK.

07 Nisan 2018 Cumartesi, 10:21
Büyükorhan M.y.o.ya Yeni Bölüm Müjdesi

Büyükorhan Meslek Yüksek Okulu’na yeni bölüm açılacak.

Ormancılık ve orman ürünleri programı, avcılık ve yaban hayatı bölümleri ile eğitim veren Büyükorhan Meslek Yüksek Okulu’na çocuk gelişimi programının açılmasına yönelik teklif, Uludağ Üniversitesi senatosunda kabul edildi.

YÖK yürütme kurulunun onay vermesi ve çocuk gelişimi programına 3 öğretim görevlisi kadrosu verilmesi durumunda önümüzde günlerde program öğrenci almaya başlayacak.

Konuyla yakından ilgilenen ve müjdeli haberi Uludağ Üniversitesi Genel Sekreteri Kemal Demirel ile görüştükten sonra veren AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Tüfekçi, ”Göreve geldiğimizden bu yana ilçenin değerleri ve dinamikleri ile temaslarda bulunup Büyükorhan’ın sosyo ekonomik, akademik sorunlarını ele alıp ilçeyi ve halkını hakkettiği değeri kazanması yönünde çalışmalarımıza başlayıp ilk ziyaretimizi meslek yüksek okuluna gerçekleştirdik. Burada daha önce çocuk gelişimi programına yönelik talebi ele alıp ilgili makamlara taşıdık, yaklaşık 1 ay sonra da hayırlı haber geldi , bu hususta bizlere desteğini esirgemeyen Başbakan Yardımcımız’a, İl Başkanımız’a, Rektörümüze ve Genel Sekreterimize, Büyükorhan M.Y.O. Müdüremize ve müdür yardımcımıza hassaten teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir