http://www.sexzun.com
29 Şubat 2024 Perşembe

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İle Atatürk Üniversitesi Arasında Ortak Projeler Devam Ediyor

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ÖMER ÇOMAKLI İLE ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN, ÜNİVERSİTE VE ŞEHİR HASTANESİ ARASINDA YAPILACAK YOL VE DUVAR ÇALIŞMALARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ.

04 Haziran 2020 Perşembe, 18:25

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, üniversite ve Şehir Hastanesi arasında yapılacak yol ve duvar çalışmaları için bir araya geldi.

Bu kapsamda hazırlanan projeleri incelemek ve bu doğrultuda yapımına başlanan çalışmaları yerinde gözlemlemek için bir araya gelen Rektör Çomaklı ile Başkan Sekmen’e iki kurumun ilgili yöneticileri de eşlik etti.

Üniversite ile Şehir Hastanesi arasındaki sınırları belirlemek ve yeni bir koridor oluşturmak için yapımına başlanan yol ve duvar çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Rektör Çomaklı ile Başkan Sekmen de yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yol ve duvar çalışmalarının üniversite ve çevresine yeni bir çehre kazandıracağını söyleyen Rektör Çomaklı, özellikle ilerleyen zamanlarda Şehir Hastanesinin çevresinde artacak trafik yoğunluğunun bu proje sayesinde rahatlayacağını aktardı.

Üniversite ve hastane arasındaki ulaşımın da aksamadan sürmesi için çalışmaların bir an önce bitirileceğini belirten Prof. Dr. Çomaklı, destekleri ve özverili çalışmaları için Başkan Mehmet Sekmen ve ekibine teşekkür etti.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir