http://www.sexzun.com
29 Şubat 2024 Perşembe

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİ ÇOCUKLAR İÇİN BUZ PATENİ KURSU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI KADIN VE ENGELLİ HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE ERZURUM GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN İŞBİRLİĞİNDE HAZIRLANAN PROJEDE ENGELLİ ÇOCUKLARA ANTRENÖRLER NEZARETİNDE BUZ PATENİ KURSU VERİLİYOR.

07 Eylül 2021 Salı, 13:42

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyduğu projelerle yansıtan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik yeni bir projeyi daha başlattı.

Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Kadın ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliğinde hazırlanan projede engelli çocuklara antrenörler nezaretinde buz pateni kursu veriliyor. Zihinsel engelliler, down sendromlu çocuklar ve otizmliler için haftada iki gün Buz Hokeyi Salonu’nda süren buz pateni eğitiminde çocukların mutlulukları görülmeye değer. Ulaşım imkânları da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan çocuklar kendilerine bu olanağı sunan yetkililere teşekkür etti.

Engelli çocuklar, “Bize spor yapma imkânı sunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen amcamıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah olimpiyat sporu olan buz patenini daha iyi öğrenip lisanslarımızı aldıktan sonra bizler de bu branşta başarılı olmaya çalışacağız” dedi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir