http://www.sexzun.com
29 Şubat 2024 Perşembe

Cadde Ve Kaldırımlar Dezenfekteli Suyla Temizlendi

AŞKALE BELEDİYESİ, KORANA VİRÜS SEBEBİYLE ALAKALI ALINAN TEDBİRLERİ İLK GÜNDEN BERİ CİDDİYET İÇERİSİNDE HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDİYOR. BUGÜN SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN İLÇE MERKEZİNDE CADDE VE KALDIRIMLAR DEZENFEKTE EDİLEREK KÖPÜKLÜ SUYLA YIKANDI. YAPILAN UYGULAMADAN HEM ESNAF HEM DE VATANDAŞLAR MEMNUNİYET DUYDUKLARINI BELİRTTİLER.

23 Mart 2020 Pazartesi, 15:53

Aşkale Belediyesi, korana virüs sebebiyle alakalı alınan tedbirleri ilk günden beri ciddiyet içerisinde hayata geçirmeye devam ediyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren ilçe merkezinde cadde ve kaldırımlar dezenfekte edilerek köpüklü suyla yıkandı. Yapılan uygulamadan hem esnaf hem de vatandaşlar memnuniyet duyduklarını belirtti.

Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış çalışmalarla alakalı bilgiler verdi. Yaptırmış, “Tüm dünyayı etkisi altına alan korana virüs salgınıyla alakalı olarak ilk günden beri belediye personelimizle birlikte mesai gözetmeksizin gece gündüz çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Öncelikle kamu kurum ve kuruluş binalarını, hastaneleri, halk otobüslerini, özel okul servislerini, tren İstasyonunu, halkımızın toplu kullanım alanlarını ele aldık. Bu sabah itibari ile cadde ve kaldırımları dezenfekte ederek köpüklü suyla temizleme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Halkımızın sağlığı konusunda tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. Hemşehrilerimizden ricamız bu süreçte evlerinde kalmaları. Yetkililerin açıkladıkları kural ve kaidelere uymalarıdır” diye konuştu.

Aşkale Belediyesi ekipleri ilçe merkezindeki çalışmaların ardından mahalle ve sokakları dezenfekte edecek.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir