http://www.sexzun.com
24 Şubat 2024 Cumartesi

ERZURUM EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET ASLAN’DAN KARDELEN TV’YE VEDA ZİYARETİ

ERZURUM EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET ASLAN, 2016 YILINDA BAŞLADIĞI GÖREVİNİ SONLANDIRIYOR DEMİŞTİK GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BUGÜN YENİ GÖREV YERİNE GİTMEDEN ÖNCE KARDELEN TELEVİZYONU’NA ZİYARETTE BULUNDU. GENEL YAYIN YÖNETMENİ SONER İSTANBULLU’NUN SORULARINI YANITLADI.

09 Temmuz 2021 Cuma, 15:18

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları resmi gazetede yayımlandı. 10 ilin emniyet müdürü merkeze alınırken 33 ile yeni emniyet müdürü atandı.

Yeni karara göre Mehmet Aslan 4 Kasım 2016 yılında Erzurum’da başladığı görevini 5 yılın sonunda Mersin’de devam ettirecek.

Aslan 5 yıllık Erzurum görevinde başarılı operasyonlara imza attı. Mehmet aslan doğu başarısını artık güneyde sürdürecek.

İl emniyet müdürü Mehmet aslan görev yeri Mersin’e gitmeden önce Kardelen TV’ye veda ziyaretinde bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu ile çay eşliğinde sohbet etti. Ardından İstanbullu’nun sorularını yanıtladı.

“Yaklaşık 5 yıldır çalıştığım, çok sevdiğim Erzurum ilinden yine memleketimizin güzide bir ili olan mersin iline tayin olmuş durumdayım.” dedi…

Cumhurbaşkanı başta olmak üzere, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü ve bakan yardımcısına teşekkür etti.

Mehmet Arslan Erzurum halkını da unutmadı. ‘’5 yıldır Erzurum’a, Erzurum halkına, özelinde devlete genelinde Erzurum halkına, devletimize hizmet ettik. Erzurum kadim bir serhat şehri… Kültürel değerleri, içinde barındırdığı manevi değerler, vatan-millet sevdalısı bir şehrimiz. Biz burada çok mutlu olduk Erzurum halkına hizmet etmekten…’’ ifadelerini kullandı…

Bizler de kardelen televizyonu ailesi olarak Erzurum’dan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Aslan’a yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Haber: Melissa Culha

Kamera: Yunus Akgül

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir