http://www.sexzun.com
29 Şubat 2024 Perşembe

Erzurum’da cenaze defin kavgası

ERZURUM’DA İNTİHAR EDEN 4 ÇOCUK ANNESİ KADININ NEREDE TOPRAĞA VERİLECEĞİ HUSUSUNDA ANLAŞMAZLIĞA DÜŞEN KALABALIK AİLE FERTLERİ MEZARLIKTA KAVGAYA TUTUŞTU. OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ

18 Kasım 2017 Cumartesi, 10:18
Erzurum’da cenaze defin kavgası

Erzurum’da intihar eden 4 çocuk annesi kadının nerede toprağa verileceği hususunda anlaşmazlığa düşen kalabalık aile fertleri mezarlıkta kavgaya tutuştu. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Erzurum’un Palandöken ilçesi Yunus Emre semti Halit Paşa caddesi üzerindeki bir apartmanda ikamet eden 4 çocuk annesi Gülten Çoban, henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı iple asarak intihar etti. Kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Otopsinin ardından Çoban’ın cenazesi yakınlarına teslim edildi.

Cenaze daha sonra Asri mezarlığına getirildi. Burada defin işlemi gerçekleşeceği sırada cenaze yakınları arasında burada toprağa verilmesin anlaşmazlığından kavga çıktı.

Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polislerin müdahalesiyle taraflar birbirinden ayırt edildi.

Cenaze Asri Mezarlığından alınarak Tekman ilçesine bağlı Geçit Köyüne götürülerek burada toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, kavganın çıkma sebebinin hayatını kaybeden kadının ağabeylerinin cenazeyi kendi köylerine götürmek istemeleri, kadının çocuklarının da buna müsaade etmeyerek Asri Mezarlığında toprağa vermek istemelerinden kaynaklandığı olarak belirtildi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir