http://www.sexzun.com
29 Şubat 2024 Perşembe

Erzurum’da Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ, ERZURUM VALİLİĞİ, 9’UNCU KOLORDU VE GARNİZON KOMUTANLIĞI VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN, HAVUZBAŞI KENT MEYDANINDA BULUNAN ATATÜRK ANITINA, ÇELENK SUNUM TÖRENİ İLE BAŞLADI.

28 Ekim 2019 Pazartesi, 15:45

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni, Erzurum Valiliği, 9’uncu Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Havuzbaşı Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na, çelenk sunum töreni ile başladı.

Cumhuriyet Bayramının 96’ncı yıl dönümü kutlamaları, Erzurum Valisi Okay Memiş, 9’uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama töreninde, Atatürk Anıtı’nın bulunduğu Havuzbaşı Kent Meydanı’nda, 9’uncu Kolordu Komutanlığı Bölge Bandosu, Tören Bölüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenmiş okulların bayrak takımları, kamu – kurum ve kuruluş yöneticileri yer aldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından tören son buldu.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir