http://www.sexzun.com
25 Nisan 2024 Perşembe

Erzurum’da Kadın İstihdamı Desteklenecek

İŞKUR VE SHELL&TURCAS ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL KAPSAMINDA 5 YILDA 5 BİN KADIN; İSTASYON YÖNETİCİSİ, ÖN SAHA SATIŞ ELEMANI, MARKET SATIŞ ELEMANI, VARDİYA AMİRİ, TEMİZLİK GÖREVLİSİ, MUHASEBE ELEMANI VE İDARİ İŞLER UZMANI GİBİ FARKLI POZİSYONLARDA İSTİHDAM EDİLECEK.

25 Ekim 2019 Cuma, 16:25

İŞKUR ve Shell&Turcas arasında imzalanan protokol kapsamında 5 yılda 5 bin kadın; istasyon yöneticisi, ön saha satış elemanı, market satış elemanı, vardiya amiri, temizlik görevlisi, muhasebe elemanı ve idari işler uzmanı gibi farklı pozisyonlarda istihdam edilecek.

Protokolle, SHELL&TURCAS’ ın bayilik ağında bulunan istasyonların, İŞKUR hizmetlerden ve yürürlükte olan istihdam teşviklerinden etkin bir şekilde yararlanarak kadınlar öncelikli olmak üzere ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünü İŞKUR aracılığıyla karşılamasıdır. Toplantıya Ağrı, Erzurum, Kars ve Erzincan bayileri katıldılar.

Toplantının en önemli gündemlerinden biri de, 2018 Mart ayında İŞKUR ile imzalanan kadın istihdamı konusu oldu.

Bu amaç doğrultusunda Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile SHELL & TURCAS yetkilileri düzenlenen sinerji toplantısında buluştu.

Toplantıya, Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Mutlu, Shell & Turcas Ankara Bölge Müdürü Melek Kılıç, Erzurum SHELL Saha Müdürü Emre Berksun SHELL Operasyon Destek Uzmanı Gökalp Emir, SHELL bayi yöneticileri ve SHELL bayilerinin İş ve Meslek Danışmanı katıldı.

Shell & Turcas Ankara Bölge Müdürü Melek Kılıç, konuşmalarında kadın istihdamın önemine deyindi. Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Mutlu, kadın istihdamımdan İŞKUR’un önemi ve desteğinden bahsederek İŞKUR’un teşvik ve destekleri hakkında yaptığı sunumla katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantıya katılan katılımcı işveren ve bayilerin kadın istihdamı teşvik ve destekler hakkındaki soruları cevaplandı.

Toplantının sonunda bilgilendirme yapan ve katılımcılarla birlikte resim çekinildi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir