http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Erzurumda Teröristlere Ait Sığınak Tespit Edildi

ŞENKAYA İLÇESİ KÖROĞLU MAHALLESİ KIRSALINDA BULUNAN SIĞINAKTA, EL YAPIMI PATLAYICI YAPIMINDA KULLANILAN 500 G PLASTİK PATLAYICI, 12 ADET ELEKTRİKLİ FÜNYE, 2 ADET PİKNİK TÜPÜ VE ÇOK MİKTARDA YAŞAM MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ.

18 Temmuz 2018 Çarşamba, 12:20

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca devam eden operasyonlarda Şenkaya ilçesinde teröristlere ait sığınak tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, Erzurum’a bağlı Şenkaya ilçesinde devam eden Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yakup Yılmaz 18-26 operasyonunda 2017 yılı içerisinde eylem hazırlığı içerisindeyken etkisiz hale getirilen teröristlerin kullandığı değerlendirilen bir sığınak tespit edildi. Şenkaya ilçesi Köroğlu Mahallesi kırsalında bulunan sığınakta, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 500 gram plastik patlayıcı, 12 adet elektrikli fünye, 2 adet piknik tüpü ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamada, “Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımız can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine kararlılık ve azimle devam edilmektedir” denildi.

Şenkaya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma devam ediyor.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir