http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

ERZURUMDAN ETWİNNİNG KALİTE ETİKETİ ÖDÜLLERİNDE REKOR ARTIŞ

2021 YILI ETWİNNİNG KALİTE ETİKETİ ÖDÜL TÖRENİ, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖNCÜLÜĞÜNDE ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN NECİP FAZIL KISAKÜREK KÜLTÜR MERKEZİNDE, ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SALİH KAYGUSUZ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ, OKUL MÜDÜRLERİ VE ÖĞRETMENLERİN KATILIMI İLE DÜZENLENDİ.

16 Haziran 2022 Perşembe, 15:21

2021 yılı eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü öncülüğünde Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin katılımı ile düzenlendi.

Törende, Avrupa’daki öğretmen ve öğrencileri, internet aracılığıyla bir araya getirerek ortak bir platformda buluşturan ve onlara birlikte proje yazıp yürütme imkanı sunan ”eTwinning” faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilen projeleri yürüten öğretmenler ve projelerin yürütüldüğü okullar ödül aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz törende yaptığı konuşmada, son yıllarda Erzurum’da öğretmenlerin anlamlı projelere imza attığını ve eTwinnig projelerinde Erzurum’un güzel bir ivme kazandığını ifade etti. Kaygusuz, 2019 yılında 16 olan eTwinning kalite etiketi sayısının 2020 yılında 215’e ve 2021 yılında ise yüzde 310 oranında bir artışla 665’e çıktığını belirtti. Erzurum’un eğitimin birçok alanında olduğu gibi eTwinnig projelerinde de son yıllarda büyük bir başarı yakaladığını vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, “2021 yılında 143 okulda 320 öğretmenimizle 489 projede 5 bine yakın öğrenciyle 489 ulusal ve 176 Avrupa kalite etiketi almaya hak kazandık. 2022 yılında 295 okuldaki 440 öğretmenimiz, 637 projede 5927 öğrenci ile çalışmalar gerçekleştirmektedir” dedi.

Törende, öğretmenlerin yürüttükleri eTwinning projeleriyle kazandıkları Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri; okul müdürlerine de Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Levhaları takdim edildi. Ödül Töreni, İl Müdürü Salih Kaygusuz’un öğretmenlerle çekildiği hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir