http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Erzurumsporun Miniklerinden Duygulandıran Hareket

AFET NEDENİYLE ÜLKECE VERİLEN MİLLİ YAS NEDENİYLE ANTRENMANLARINI DURDURAN VE BU HAFTA SONU İLK KEZ TOPBAŞI YAPAN ERZURUMSPOR FK U9 TAKIMI, İLK ANTRENMANINDA ASRIN AFETİNDE YAŞAMINI YİTİREN VATANDAŞLARIMIZI ANDI.

20 Şubat 2023 Pazartesi, 15:07

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı Erzurumspor FK (Futbol Kulübü)’nün alt yapı sporcular unutmadı. Afet nedeniyle ülkece verilen milli yas nedeniyle antrenmanlarını durduran ve bu hafta sonu ilk kez topbaşı yapan Erzurumspor FK U9 takımı, ilk antrenmanında asrın afetinde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı andı.

U9 Aday Takımı sorumlusu Abdullah Kalın nezaretinde yapılan antrenman öncesinde Türk bayrağı açan minik dadaşların bu davranışı büyük beğeni topladı.

Teknik Direktör Abdullah Kalın, onbinlerce kişinin yaşamını yitirdiği, 100 bin’in üzerinde de yaralınının bulunduğu, Hatay ve Kahramanmaraş gibi illerin neredeyse tamamının yıkıldığı afetti birçok sporcunun ve spor adamının yaşamını yitirdiğine dikkat çekti.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir