http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

İstanbul’daki ölümlü kavga kamerada

08 Mayıs 2017 Pazartesi, 07:07
İstanbul’daki ölümlü kavga kamerada

İstanbul Fatih’te 1 polis memurunun yaralandığı ve yabancı uyruklu 1 kişinin öldüğü silahlı kavganın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Dün, Fatih Aksaray İskenderpaşa Mahallesi Şekerci Sokak üzerinde saat 18.00 sıralarında silahlı kavga yaşanmıştı. Irak, Suriye ve Afganistan uyruklu iki grup arasında çıkan kavgada, Suriye uyruklu Klahid Selam (20) ve kavgayı ayırmaya gelen polis memuru yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Selam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda kullanılan 1 tabanca ise polis ekipleri tarafından ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede olaya karıştığı öğrenilen ve tabancayı kullanan Irak uyruklu Ahmed Mofaq Abubaker (29), Fryad Kaka Zyad Sabir Birani (41), Hazar Ali Omar (30) ve Dishad Ahmet (18) ile Afganistan uyruklu Selam Hüseyin (18), Suriye uyruklu Deham Samed (17) gözaltına alındı. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan biri Ahmed Mofaq Abubaker büro çıkışında gazetecilerin sorusuna karşılık, “Ben yapmadım” dedi.

KAVGA ANI KAMERADA

Öte yandan yaşanan silahlı kavga güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde, her şey olağan şekilde devam ederken kaldırımda yürüyen şahıslardan biri ayakta husumetli olduğu şahısla karşı karşıya geliyor. Ardından şahıs belinden silahı çıkartarak hasmına ateş ediyor. Ateş açılmasının ardından çıkan çatışmada kaldırımdaki masada oturan vatandaşlar etrafa kaçışıyor, bazıları ise yere yatıyor. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada ortalık bir anda savaş alanına dönüyor.

(Doğan Can Cesur / İHA)

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir