http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Medipol Başakşehir 1-1 BB Erzurumspor

09 Şubat 2019 Cumartesi, 17:57

Süper Lig’in 21. haftasında lider Medipol Başakşehir, evinde BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı. 11. dakikada Opseth’in kendi kalesine attığı golle öne geçen Turuncu-Lacivertliler, Egemen Korkmaz’ın golüne engel olamadı. Başakşehir’in 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında lider Medipol Başakşehir, kendi sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırladı.

Ev sahibi ekip, dakikalar 11’i gösterirken Edin Visca’nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Kristian Opseth’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.

Yediği golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Eruzumspor, soyunma odasına geride girse de aradığı golü 74’üncü dakikada buldu.

Oyuna ikinci yarıda dahil olan Emrah Başsan’ın soldan kullandığı serbest vuruşta Egemen Korkmaz’ın attığı kafa golüyle skor 1-1’e geldi. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele bu sonuçla tamamlandı.

Başakşehir, bu sonuçla puanını 45’e, Erzurumspor ise 18’e yükseltti. Ev sahibi ekip, kaybettiği 2 puanla şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir