http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Megip Projesi İmzalandı

İŞ GÜCÜ PİYASASININ NİTELİKLİ İŞ GÜCÜNÜN YETİŞTİRİLMESİ İÇİN ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM TİCARET VE SANAYİ ODASI, TİCARET BORSASI VE ÇALIŞMA VE İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA MESLEKİ EĞİTİM VE BECERİ GELİŞTİRME İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ (MEGİP) İMZALANDI

01 Şubat 2019 Cuma, 14:48

İş gücü piyasasının nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi için Atatürk Üniversitesi, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü arasında Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) imzalandı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer Çomaklı’nın makamında gerçekleşen MEGİP Protokolü imza törenine Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral ile Çalışma ve İŞKUR Şube Müdürü Halil İbrahim Coşkun katıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, projenin amacının iş gücü piyasasının talep ettiği niteliklerde iş gücünün yetiştirilmesi için kamu-özel sektör işbirliğinde teorik ve pratik eğitimlerin birleştirilmesini içerecek şekilde mesleki eğitimlerin düzenlenmesi kapsamında çalışmalar yapmak olduğunu söyledi. Başkan Yücelik, bu eğitim projesinden şu ana kadar 12 firmanın 275 çalışanı ile yararlandığını belirtti.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir