http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

MHP İl Başkanı Naim Karataş Ve Yönetim Kurulu Üyelerinden İhaya Ziyaret

MHP İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ, BERABERİNDE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİRLİKTE İHLAS HABER AJANSI (İHA) ERZURUM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ.

21 Kasım 2020 Cumartesi, 13:40

MHP il Başkanı Naim Karataş, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile görüşen MHP yönetimi, İHA’ya tarafsız ve objektif haberciliğinden dolayı teşekkür etti.

Geçtiğimiz ay yapılan il kongresinde yeniden İl başkanlığına seçilen MHP İl Başkanı Naim Karataş beraberinde başkan yardımcıları Fehmi Arslan, Mehmet Musa Çakır, Cihan Aksakal ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Topaloğlu ve Murat Aydoğan ile birlikte İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’i ziyaret etti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Karataş, “Bizim ortak paydamız şehir özelinde bugüne kadar hep Erzurum oldu, Erzurumlu hemşehrilerimiz oldu. Genel anlamda ise, tek kaygımız milletimizin bekası, birlik ve beraberliği, huzur ve refahı oldu. Aynı bilinç ve şuurla bundan sonraki süreçte de yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir