http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR, DAP BAŞKANI DEMİRDÖĞENİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ İBRAHİM AYDEMİR, DAP BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANI PROF. DR. OSMAN DEMİRDÖĞEN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

25 Ağustos 2021 Çarşamba, 16:15

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen’i makamında ziyaret etti.

Erzurum özelinde bölgenin ekonomisi ve kalkınmasıyla ilgili görüşlerini dile getiren Milletvekili Aydemir, DAP İdaresi’nin şehrin ve bölgenin kalkınması noktasında çok önemli bir misyon yüklendiğini söyledi. Ortak aklın her zaman şehrin dinamiklerini harekete geçireceğini, sorunlarına daha objektif çözümler üreteceğini vurgulayan Aydemir, DAP İdaresi’nin sağladığı tarım ve hayvancılığa yönelik desteklerle Bölge illerinin kabuğunu kıracağını ifade etti.

Misafirlerini makamında ağırlayan DAP BKİ Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen görüşmede, DAP BKİ Başkanlığı tarafından Erzurum’da finanse edilen projelerle ilgili bilgi verdi. Ziyarette, kendisinin Erzurum’un kalkınmasına yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Demirdöğen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir