http://www.sexzun.com
28 Şubat 2024 Çarşamba

Milletvekili Aydemir’den Çat buluşması

AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ İBRAHİM AYDEMİR ÇATLILARLA BULUŞTU

18 Eylül 2017 Pazartesi, 12:15
Milletvekili Aydemir’den Çat buluşması

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Ak gönüllülerin duaları Arakan’dan Gazze’ye, Somali’den Suriye’ye mazlumların, mağdurların üstünedir. Çatlı analarımızın, kanaat önderlerinin duaları zalimlerin yaktığı zulüm ateşini söndürecektir” dedi.

Aydemir Çatlılarla buluştu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Çatlılarla buluştu. AK Parti Çat Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Aydemir, ilçe Teşkilatı başkanı Yavuz Yaşa ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarede bulundu, Çat ile ilgili yatırım süreci, Çat halkının beklenti ve istekleri ele alındı. Milletvekili Aydemir görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “Çat İlçe Başkanlığımızı ziyaretle İlçeye dair gelişmeleri görüştük. Teşkilatın, Başkan Sayın Yavuz Yaşa riyasetindeki dinamizmi şevkimizi artırdı” ifadelerini kullandı.

Aydemir esnafın ve eşrafın nabzını tuttu

Çat İlçe Belediye Meclis üyesi Mustafa Polat’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Aydemir, Polat Ailesinin acısını paylaştı. Taziyede Arakan’da katledilen mazlumlar için duada bulunuldu. İlçe Başkanı Yavuz Yaşa ile birlikte Çat esnaf ve eşrafını da ziyaret eden Milletvekili Aydemir, halkın nabzını tuttu. Esnafla görüş alışverişi yapan, ülke ve ilçe gündemine dair tespitleri paylaşan Milletvekili Aydemir, AK Hizmet tarzına ilişkin memnuniyet ifadesiyle birlikte, talepleri de takip etti.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir