http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Narman KYK yurdu beş yıldızlı otel konforunda

ERZURUM’UN NARMAN İLÇESİNDE YÜKSEK ÖĞRETİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU (KYK) YURT MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI KIZ VE ERKEK YURTLARI 5 YILDIZLI OTELLİ ARATMIYOR.

14 Kasım 2017 Salı, 16:21
Narman KYK yurdu beş yıldızlı otel konforunda

Erzurum’un Narman ilçesinde Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt müdürlüğüne bağlı kız ve erkek yurtları 5 yıldızlı otelli aratmıyor.

Odaların 2 ve 3 kişilik olması 15 çeşit Kahvaltı 10 çeşit akşam yemeği seçenekleri yanında 24 saat kesintisiz sıcak su hizmetinin sunulduğu yurtta sosyal ve kültürel faaliyetler öğrencilerin memnuniyetini sağlıyor.

GÜNDE 15 ÇEŞİT KAHVALTI VE 10 ÇEŞİT YEMEK SEÇENEKLERİ MEVCUT

Narman KYK Kantin İşletmecisi Arif Bingöl, ‘’Yemek konusu olarak öğrencilerimiz özellikle her gün 15 çeşit sabah kahvaltısı çıkarılmaktadır. Akşam yemeği olarak ta yurdumuzda 10 çeşit yemek bulunmaktadır. Bu yemeklerde öğrencilerimizin seçme olanağı vardır. Bundan dolayı ise sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri özenle hazırlanılıyor.

Yurt idaresi ise ‘’Özellikle öğrencilerimizin sıcak su sorunu yok. Yurdumuzda 24 saat sıcak su hizmeti verilmektedir. Aynı zamanda mevresimleri kirlenen öğrencilerin mevresimlerini değiştiriyoruz. Öğrencilerimizin kendi özel çamaşırlarını yıkamaları için çamaşırhanemiz var.’’ Dedi.

Öğrencilerden Mehmet Seymen ‘’ Yurt idaresi ve kantin işletmecisinden memnunuz. Yurt yönetimi, kantin işletmecisi ve öğrenci bütünleşmesi bize aile ortamını aratmıyor. Otel rahatlığında yurt hizmeti verdikleri için hepsine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir