http://www.sexzun.com
26 Şubat 2024 Pazartesi

Nusret, Çocuk Esirgeme Kurumu’na 1 milyon TL bağışladı

27 Ocak 2023 Cuma, 12:26

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, Kapicciiiinoo adlı kahve dükkanından elde ettiği gelirin yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladı.

Nusret Gökçe Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağış yaptı.

Nusret Gökçe, altı ay önce açtığı Kapicciiiinoo’nun altı aylık kazancının yüzde 50’sini kimsesiz çocuklara bağışladı.

Nusret Gökçe’nin Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ta düzenlediği törende Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve kurumlardan gelen çocukları ağırladı.

Nusret Gökçe Gençlere İş Verecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Nusret Gökçe, çocuklar bir projeye imza atmaya karar verdi.

Bu projede Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın desteğinde olan 18-25 yaş aralığındaki çocukların, Nusr-et Restoranları’nda, otellerinde, yurt dışı şubelerinde veya yeni projelerinde çalışarak hem meslek öğrenebilecekleri hem de iş kaygısına düşmeden para kazanabilecekleri bir çalışma alanı yaratılması planlanıyor.

Nusret Gökçe Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kapicciiiinoo’muzun ilk altı aylık hasılatının yarısını geleceğimiz çocuklarımız için, değerli bakanımızın katılımıyla teslim ettim. Bu bir başlangıçtı. Yeni bir farkındalık yaratıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlı’ğının destekleriyle büyüyen 18-25 yaş aralığındaki gençlerimiz için, restoranlarımızda, otellerimizde, hatta yurt dışı şubelerimizle birlikte mesleki eğitim verip, onlara iş imkanı sağlayacağız. Siz bizim geleceğimizsiniz, sizin için ne yapsak azdır!”

 

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir