http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Okulda halaylı teneffüsler

ERZURUM’UN OLTU İLÇESİ’NDE SOĞUK HAVA NEDENİYLE TENEFFÜSTE DIŞARI ÇIKAMAYAN ÖĞRENCİLER HALAY ÇEKİP DERS ARALARINI EĞLENEREK GEÇİRİYORLAR.

12 Aralık 2017 Salı, 11:16
Okulda halaylı teneffüsler

Erzurum’un Oltu ilçesinde soğuk hava nedeniyle teneffüste dışarı çıkamayan öğrenciler ders aralarını halay çekip eğlenerek geçiriyor.

Oltu Karabekir İlkokulu idarecileri, öğrencilerin soğuk havalarda dışarı çıkıp hasta olmamaları için ilginç bir yöntem buldu. Okulda teneffüs zili çalınca Müdür Yardımcısı Osman Aras’ın yanına giden öğrenciler, istedikleri türkünün çalınması ile birlikte koridora çıkıp öğretmenlerle birlikle Ankara havalarıyla ve halaylarla coşuyor. Teneffüs sonrası derse stres atmış bir şekilde giren öğrenciler uygulamadan oldukça memnun olduklarını söylüyor.

Karabekir İlkokulu Müdür Yardımcısı Osman Aras, “Soğuk havalarda dışarı çıkıp üşütüp hasta olmamaları için teneffüslerde müzik yayını yaparak çocuklarımızın hem dışarı çıkmalarına engel olmuş oluyoruz hem de ders stresinden kurtarmış olup diğer derse daha motive olmuş bir şekilde girmesini sağlıyoruz” dedi.

Karabekir İlkokulu Müdürü Ergun Tanrıverdi, “’Hayat bu okulda güzeldir bu okulda hayat güzeldir’ prensibi doğrultusunda havaların soğuk olması nedeniyle öğrencilerimizden gelen isteği karşılamak ve diğer taleplerini de karşılamak için elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Böyle bir ortam hazırladığımız için mutlu hissediyoruz kendimizi” dedi.

Öğrenciler ise uygulamadan son derece mutlu olduklarını ve çok eğlenceli teneffüsler geçirdiklerini belirtti.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir