http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

OLTU ÇAYINDA KAYBOLAN ŞAHSI ARAMA ÇALIŞMALARI BAYRAMDA DA DEVAM EDİYOR

ERZURUM’UN OLUR İLÇESİNDE BEŞ GÜN ÖNCE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA OLTU ÇAYINA DÜŞEN OTOMOBİLDE KAYBOLAN ŞAHSIN ARANMASINA BAYRAM GÜNÜNDE DE DEVAM EDİLDİ.

02 Mayıs 2022 Pazartesi, 21:29

Erzurum’un Olur ilçesinde beş gün önce meydana gelen trafik kazasında Oltu Çayı’na düşen otomobilde kaybolan şahsın aranmasına bayram gününde de devam edildi.

Otomobili ile Oltu Çayı’na düşerek suya kapılan üç kişilik aileden anne Sevinç Bulut ve Ormanağzı köyünde ebe olarak görev yapan dört aylık hamile kızı Büşra Bulut Tosun’un cesedi bulunup toprağa verilirken, baba Fevzi Bulut’u arama çalışmalarına bayramın ilk gününde devam edildi. Nehirdeki arama çalışmalarına katılan JAK, SAK, AFAD ve UMKE ekipleri, bayramlaştıktan sonra gölet ve çayda arama çalışmalarına devam etti.

Kazada eşi Büşra Bulut Tosun’u kaybeden Yunus Tosun da çalışmaları yakından takip ediyor. Damat Tosun, “Kayınpederimin cesedinin bulunmasını umutla bekliyoruz. Cesedine ulaşabilsek sevineceğiz. İnşallah ulaşırız” diye konuştu.

Bu arada bayram günü ekipler nehir boyunca tarama yaparken, HES barajı kapakları kapatılarak su seviyesi düşürülen nehirde araç ve babanın cesedine ulaşılmaya çalışılıyor.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir