http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Oltu Sel Sularına Teslim Oldu

ERZURUM’UN OLTU İLÇESİNDE, SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE BİRÇOK EV VE İŞ YERİ SULAR ALTINDA KALDI. ESNAF, SU BİDONLARIYLA SET YAPARAK SEL SULARININ İŞ YERLERİNE GİRMESİNİ ÖNLEMEYE ÇALIŞTI.

20 Ağustos 2018 Pazartesi, 13:07
Oltu Sel Sularına Teslim Oldu

Erzurum’un Oltu ilçesinde sağanak nedeniyle birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı. Esnaf, su bidonlarıyla set yaparak sel sularının iş yerlerine girmesini önlemeye çalıştı.

Oltu’da sağanak nedeniyle birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı. Yüzlerce dönüm ekili ve dikili arazi sel suları nedeniyle zarar görürken, esnaf su bidonlarıyla set yaparak sel sularının iş yerlerine girmesini önlemeye çalıştı. Ev ve iş yerleri sular altında kalanlar belediyeye tepki gösterdi.

Birçok araç suya gömüldü

Oltu Merkez Polis karakolunun bahçesine dolan sel suları, ilçe kaymakamının makam aracının yanı sıra birçok aracın suya gömülmesine neden oldu. Sel suları ekili ve dikili arazilere de zarar verdi.

Her yağmur sonrası bu durumla karşı karşıya kaldıklarını belirten vatandaşlar ise su mazgallarının dolu olduğunu Oltu Belediyesinin temizliğini yapmadığını öne sürdü. Eşyaları sel sularından zarar gören vatandaşlar, “Bayramımız zehir oldu” dedi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir