http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE YENİ YILIN İLK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

2022 YILININ İLK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ OKTAY AYATAY BAŞKANLIĞINDA, BÖLGE MÜDÜR YARDIMCILARI, ŞUBE MÜDÜRLERİ, İŞLETME / FİDANLIK MÜDÜRÜNÜN KATILIMIYLA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ.

12 Ocak 2022 Çarşamba, 13:47

2022 yılının ilk değerlendirme toplantısı Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme / Fidanlık Müdürünün katılımıyla Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasında 2022 yılına dair temennilerini belirtilen Bölge Müdürü Oktay Ayatay “Toplantımızın ve yeni yılın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Geçtiğimiz 2021 yılındaki yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2021 yılında başarılı çalışmalar yaptık, başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Doğru planlama, azimli ve çalışkan personel ve uyumlu ekip çalışması ile mümkündür. Aynı şekilde bu yılda tüm programlarımızı eksiksiz olarak tamamlayarak yıl sonu hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Toplantıda yıl sonu hedeflerine ulaşabilmek için alınması gereken önlemler, yeni yöntemler, ihtiyaçlar, sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

2022 yılı işlerin ve programların zamanında yapılması için ilgili birimlere gerekli talimatlar veren Bölge Müdürü Ayatay tüm katılımcılara teşekkür ederek, başarılar diledi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir