http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Palandöken Belediyesi Park İlaçlama Çalışmalarına Başladı

ERZURUM’UN VE ÇEVRESİNİN EN FAZLA YEŞİL ALANINA SAHİP İLÇESİ OLAN PALANDÖKEN BELEDİYESİ, PARK VE YEŞİL ALANLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

16 Temmuz 2018 Pazartesi, 13:58

Erzurum’un ve çevresinin en fazla yeşil alanına sahip ilçesi olan Palandöken Belediyesi, park ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışmalarına başladı.

Sıcakların artmasıyla birlikte harekete geçen Palandöken Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sezonun ilk ilaçlamasını yaparak vatandaşların park ve dinlenme alanlarında olumsuz durumlarla karşılaşmaması için çalışma başlattı.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Özellikle yaz ayının gelmesiyle vatandaşlarımız belediyemize ait parklarda uzun süre vakit geçirip, dinlenme imkanı buluyor. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına gece ve gündüz ilaçlama çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Parklarda yapılan ilaçlama çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden vatandaşlar ise “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte parkları daha fazla kullanmaya başladık. Buraya gelip dinleniyoruz, yürüyoruz, çocuklarımız gelip oynuyor. Palandöken Belediyemiz sağ olsun bizlerin rahat ve huzurlu bir şekilde parkları kullanabilmesi için ilaçlama yapıyor. Palandöken Belediyesi sadece parklarımızı ilaçlamıyor, temizlik olsun, sosyal tesis olsun, yollarımızın asfaltlaması gibi birçok noktada, çok güzel hizmetler veriyor. Yapılan hizmetlerden dolayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir