http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Şehit Ateşi Erzurum’a Düştü…

25 Nisan 2018 Çarşamba, 18:59
Şehit Ateşi Erzurum’a Düştü…

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un 12 Mart’taki Mardin programı sırasında, müze çatısından düşerek ağır yaralanan özel harekât polisi Kubilay Karaman (28) şehit oldu. Şehit Kubilay Karaman, memleketi Erzurum’da son yolculuğuna uğurlanacak.
Mardin’e 12 Mart’ta gelen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un açılışını yaptığı Müze Müdürlüğü çatısında güvenlik önlemi kapsamında görevli özel harekât polisi Kubilay Karaman, bir anda dengesini yitirerek yere düştü. Ağır yaralanan ve Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Karaman, bugün sabaha karşı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kurtulmuş’ta katılacak

Şehit Özel Harekat Polisi Kubilay Karaman’ın cenazesi Mardin’de düzenlenen törenin ardından memleketi Erzurum’a getirildi. Şehit polis için bugün öğle namazını müteakip Narmanlı Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Şehit polisin cenaze törenine Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da katılacak. Şehit polisin naşı, namaz sonrası Asri Mezarlık içindeki Polis Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir