http://www.sexzun.com
27 Şubat 2024 Salı

Sekmen: “Kent Merkezimiz Gibi İlçelerimiz De Sürekli Gelişiyor”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN, İLÇE GEZİLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR. BAŞKAN SEKMEN, KARAYAZI VE TEKMAN’A GİDEREK İLÇE SAKİNLERİYLE HEM HASRET GİDERDİ, HEM DE BİR DİZİ İNCELEME VE TEMASTA BULUNDU.

25 Haziran 2020 Perşembe, 16:55

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe gezilerine kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Sekmen, Karayazı ve Tekman’a giderek ilçe sakinleriyle hem hasret giderdi, hem de bir dizi inceleme ve temasta bulundu.

AK Parti’nin Karayazı ve Tekman ilçe teşkilatı yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Sekmen, vatandaşlarla bir araya geldi, belediye çalışmalarını gözden geçirdi. Karayazı ESMEK’i ziyaret eden Başkan Sekmen, yeni mesleki kurs planlamalarının tamamlandığı ve pandemi sonrası normalleşme planı kapsamında mesleki eğitimlere yeniden başlanacağını müjdeledi. Karayazı ve Tekmanlı vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, salgın sebebiyle öncelikle geçmiş olsun dileklerini ilettiği ilçe sakinlerine pandemi sürecinde verilen mücadeleyi de anlattı.

Güney’de İlk Durak Karayazı Oldu

Güney ilçe gezilerinin ilk durağı olan Karayazı’da, ilçe sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, partisinin ilçe teşkilat yöneticileriyle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Karayazılı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sekmen, Mart ayında başlayan ve Mayıs ayı sonuna kadar devam eden pandemi döneminin ardından yeni yatırım sezonuna start verdiklerini, bu kapsamda Karayazı’nın öncelikli ihtiyaçlarının da giderileceğini söyledi. Karayazı Belediye Başkanlığı’na kayyum olarak vekâlet eden Kaymakam Abdulgani Mağ ile de bir araya gelen Sekmen, buradaki temaslarının ardından ilçede Büyükşehir tarafından gerçekleştirilen yatırımları inceledi.

Tekman’da Dolu Dolu Bir Gün

Tekman’da Belediye Başkanı Mustafa Ergin tarafından ilçede karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, parti teşkilat yöneticileriyle yaptığı değerlendirme toplantısının ardından belediyeyi ziyaret etti. Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin’den ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Sekmen, yeni hizmet sezonuna ilişkin planları burada da gözden geçirdi. Sekmen, daha sonra Tekmanlı vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Karayazı’da olduğu gibi, Tekman’da da büyük bir coşkuyla karşılanan Sekmen, Erzurum’un güney ilçelerinin tarım ve hayvancılık bakımından önemli potansiyellere sahip olduğunu ifade ederek, “Erzurum’un her ilçesini üreten ve üreterek kazanan birer yerleşim merkezi haline getireceğiz. Bu nu da el ve iş birliğiyle hep beraber gerçekleştireceğiz” dedi. Tekmanlı vatandaşların talep ve beklentilerini de dinleyen Sekmen, beraberinde götürdüğü oyuncukları çocuklara dağıtmayı da ihmal etmedi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir