http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Şırnak UYAFA Takımı, Barselona’da İkincilik Kupasını Kaldırdı

18 Ekim 2019 Cuma, 13:57

Şırnak UYAFA Takımı, Barselona’daki Costa Brava Futbol Turnuvası’nda grubunu 5’te 5 yaparak tamamladı. Finale kalan takım, Polonya karşısında penaltılar da yenildi. Şırnak UYAFA Takımı, U-14 Costa Brava Turnuvası’nda ikinci oldu.

İspanya’nın Barselona kentinde 13 Ekim’de başlayan ve 19 Ekim’de sona erecek olan Costa Brava Futbol Turnuvası’na katılan Şırnak UYAFA Takımı (Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi), grup maçlarında Polonya takımını 3-0, Fransa takımını 2-0, Danimarka’nın 2 takımından birini 3-0 diğerini de 1-0’lık skorla yenmeyi başardı. Takım, son grup maçında da yine Danimarka takımını 4-3 yendi.

FİNALE KALDILAR
Gruptaki maçlarında 5’te 5 yapan Şırnak UYAFA takımı, final maçına yükseldi. Takım, final maçında da Polonya takımı ile karşı karşıya geldi. Şırnaklı genç futbol yetenekleri, maçta kıyasıya mücadele etti. 1-1 biten final maçında Şırnak UYAFA takımı, Polonya karşısında penaltılar da 4-2 yenildi.

İKİNCİLİK KUPASINI KALDIRDILAR
İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Uluslararası Costa Brava Turnuvası’nda ikincilik kupasını kaldırdı.

BARIŞ PLANI HAREKATI’NA DESTEK
Öte yandan Şırnaklı minik sporcular, aldıkları 2’incilik galibiyeti sonrası Türk bayrağını açarak, verdikleri asker selamıyla ‘Barış Pınarı Harekatı’na desteklerini iletti.

GEÇEN SEZON ŞAMPİYON OLMUŞLARDI
Uluslararası Yetenek Avcısı Futbol Akademisi (UYAFA) Şırnak Takımı, Barselona’da her yıl düzenlenen Costa Brava Turnuvası’na 11 ülkeden yaklaşık 200 takımın katıldığı turnuvada 13 yaş altı kategorisinde şampiyonluğa ulaşmıştı.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir