http://www.sexzun.com
27 Şubat 2024 Salı

TURİZM BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZEKEN HAYATINI KAYBETTİ

DOĞU ANADOLU BÖLGESİNİN TURİZMDE KALKINMASI İÇİN YILLARDIR MÜCADELE VEREN TÜRSAB KUZEY ANADOLU BÖLGESİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZEKEN, ANTALYA’DA DENİZDE BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ. ÖZEKEN İÇİN SOSYAL MEDYADA BİNLERCE KULLANICI TAZİYE MESAJI YAYIMLADI.

04 Temmuz 2021 Pazar, 17:25

Türkiye Seyahat Acentaları birliği başkanı Kürşat Özeken, yüzmek için girdiği denizde boğularak can verdi.

Doğu Anadolu’nun turizm ataklarının önde gelen isimlerindendi Kürşat Özeken… Özellikle Erzurum’un hem yaz hem de kış turizminin gelişiminde önemli rol oynuyordu…

Ağustos 2018’den beri TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu Bölge temsil kurulu başkanlığını yürütüyordu… Turizm acenteleri ile ilgili bir toplantı için Antalya Kemer’e gitti.

Sabah 5 gibi denize girdi… Ancak bu onun son deniz keyfi oldu. Bir süre kendisinden ses alamayan arkadaşları durumu hemen cankurtaranlara bildirdi. Cankurtaranlar Özeken’i denizden bitkin halde çıkardı. Derhal hastaneye kaldırıldı… Yoğun bakıma alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. 33 yaşındaki Özeken, daha gençliğinin baharındayken yaşama veda etti.

Erzurum Valisi Okay Memiş ve Eruzurm Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen başta olmak üzere yüzlerce kişi sosyal medyadan Kürşat Özeken için taziye mesajı yayımladı.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir