http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Türkiyenin En İtibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri Rifat Hisarcıklıoğlu Seçildi

ERZURUM TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAKAN ORAL, YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ VE TÜRKİYE İTİBAR AKADEMİSİ TARAFINDAN BU YIL 8’İNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLEN TÜRKİYE İTİBAR ENDEKSİ ARAŞTIRMASI’NA GÖRE TÜRKİYE’NİN EN İTİBARLI İŞ DÜNYASI SİVİL TOPLUM KURULUŞU LİDERİ SEÇİLEN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU TEBRİK ETTİ.

29 Mayıs 2019 Çarşamba, 13:00

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması tamamlandı.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’na göre Türkiye’nin En itibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik etti.

Başkan Oral, “Sayın Hisarcıklıoğlu iş dünyası ve ülkeler arası iş hacminin gelişmesi anlamında çok olumlu adımların atılmasına vesile olmuştur. TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu üst düzey yöneticilik yapmış, ekonomiyi yakından bilen, çok kıymetli bir başkandır. İş dünyamızın temsiliyeti olarak, karar alma süreçlerini hızlandıracak ve yapısal reformların hayata geçirilmesini sağlayacağına inancım tamdır. Rıfat Hisarcıklıoğlu gibi vizyon sahibi bir liderin ve TOBB gibi ülkemize ekonomik yön veren bir STK’nın bir parçası olmaktan onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Türkiye’nin En itibarlı İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu Lideri olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun seçilmesinden dolayı memnuniyetini de dile getirdi.

Türkiye örneklemi kabul edilen 26 bölge ve 72 ilde Bilgisayar Destekli Telefon ile Arama Yöntemi kullanılarak (CATI) yapılan araştırmada; holdingler, enerji, beyaz eşya, GSM, inşaat, otomobil, hazır giyim, gıda, ilaç, ulaşım, bankacılık, elektronik eşya, turizm, sigorta, eğitim, makine, mobilya, perakende, alkolsüz içecek ve akaryakıt sektörü dahil olmak üzere ana sektörlerin mercek altına alındığı araştırmada kurum ve markaların kamuoyunda bıraktığı algı ve izler tespit edildi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir