http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

VALİ MEMİŞ, JANDARMA VE POLİSLERLE BAYRAMLAŞTI

ERZURUM’DA, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA KUTLAMA PROGRAMLARI DÜZENLENDİ. ERZURUM VALİSİ OKAY MEMİŞ, ERZURUM-ERZİNCAN KARA YOLU ÜZERİNDEKİ AŞKALE UYGULAMA NOKTASINDA GÖREVLİ EKİPLERİ ZİYARET EDEREK BAYRAMLARINI KUTLADI.

02 Mayıs 2022 Pazartesi, 22:15

Erzurum Valisi Okay Memiş, Bölge Jandarma Komutanlığında görevli askerlerle bayramlaştıktan sonra polisevinde emniyet mensuplarının bayramını tebrik etti.

Daha sonra Erzurum-Erzincan kara yolu üzerindeki Aşkale Uygulama Noktası’nda görevli ekipleri ziyaret eden Memiş, burada bayramda mesai yapan güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

Vali Memiş, yaptığı konuşmada, iki yıl Kovid-19 salgınıyla çetin bir mücadele verildiğini söyledi.

Terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüklerini ifade eden Memiş, şöyle konuştu:

“30 yıllık meslek hayatımın tamamı terörle mücadeleyle geçti. Bu uğurda nice şehitler verdik. Artık önceden olduğu gibi sınır ötesinde operasyon yapıp geri çekilmeyeceğiz ve o bölgede kamu otoritesi sağlanana kadar ve o bölgeden vatanımıza saldırıları tamamıyla önleyene kadar kalacağız. Bunu bütün dünyaya da ilan ettik. Göreve başladığım andan itibaren Erzurum sınırları içerisinde sayıları bizim tarafımızca malum olan terörist unsurların hiçbiri şu anda bulunmamaktadır. Bölgemize teröristlerin ne girmesine ne de barınmasına müsaade edeceğiz.”

Vali Memiş, Erzurumlu şehitler özel harekat polisi Birol İli, polis Abdülkadir Güngör, Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu ve Piyade Uzman Çavuş Emrah Erkan’ın ailelerini ziyaret edip bayramlarını tebrik etti.

Bayramlaşma programlarına, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek de katıldı.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir