http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

VERGİ DAİRESİ HEYETİN’DEN BAŞKAN DEMİRE ZİYARET

ERZURUM VERGİ DAİRESİ BAŞKANI SELAHATTİN ATABEK, BAŞKAN YARDIMCISI TAYFUN SOYSAL, VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ TANER BAY VE PERSONEL MÜDÜRÜ YUSUF GÜNEŞ, VERGİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ ERZURUM ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ.

26 Şubat 2022 Cumartesi, 13:11

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek, Başkan Yardımcısı Tayfun Soysal, Vergi Dairesi Müdürü Taner Bay ve Personel Müdürü Yusuf Güneş, Vergi Haftası münasebetiyle Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şubesini ziyaret etti.

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek, Erzurum şubesi yönetim kurulu üyeleri adına Şube Başkanı Fuat Demir’e Çiçek takdim etti.

Başkan Fuat Demir, “Devletin bizlere yani vatandaşlara yüklediği bu ekonomik yükümlülüğün asıl işlevi, devlet harcamalarını karşılayarak yol, su, elektrik, sağlık gibi altyapı hizmetlerini sağlayabilmektir. Vergi ödemenin en temel ilkelerinden biri, toplumsal sınıf farkı tanımadan tüm vatandaşların bu görevi yerine getirmeleridir. Bizleri şubemizde ziyaret eden Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek ve beraberindeki heyete teşekkür ederim” dedi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir