http://www.sexzun.com
01 Mart 2024 Cuma

Rektör Çakmak Teknofeste Katılacak Takımlara Başarı Diledi

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ETÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. BÜLENT ÇAKMAK VE ÜNİVERSİTE ÜST YÖNETİMİ CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 27 NİSAN-1 MAYIS 2023 TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL’DA DÜZENLENECEK OLAN TEKNOFEST ETKİNLİĞİNE KATILACAK TAKIMLARIN ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

08 Nisan 2023 Cumartesi, 15:38

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Üniversite üst yönetimi Cumhuriyetimizin 100. yılında 27 Nisan-1 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan TEKNOFEST etkinliğine katılacak takımların çalışmalarını yerinde inceledi.

Takım üyelerinden yaptıkları çalışmalar konusunda bilgiler alan Rektör Çakmak, “Öncelikle TEKNOFEST etkinliğine ETÜ adına 10 takımla katılma başarısı gösteren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Erzurum Teknik Üniversitesi olarak elimizdeki imkanlar dahilinde her zaman öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin danışman hocalarımızla birlikte azimle çalışıp ortaya koydukları projelerine kıymet veriyoruz. Bu nedenle her zaman yanlarında olduklarımızı bilmelerini isterim. Bu vesileyle öğrencilerimize ve danışmanlarına emekleri için teşekkür ediyorum. TEKNOFEST yarışmalarında kendilerine başarılar diliyorum ve güzel sonuçlarla döneceklerine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir