Ayvalı Barajında Hafta Sonu Yoğunluğu, Balık Tutarak Stres Atıyorlar
ERZURUM MERKEZDEN GELDİĞİNİ SÖYLEYEN YAVUZ SÜRMELİ, “HAFTA SONUNU DEĞERLENDİRMEK İSTEDİK. BALIK TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ. BİRKAÇ TANE TUTABİLDİK” DEDİ.

Erzurum’un Oltu ilçesindeki Ayvalı Barajı’nda hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Çok sayıda kişi balık tutup stres atıyor.
Erzurum’un birçok ilçesinden, çevre il ve ilçelerinden vatandaşlar Oltu Ayvalı Barajı’na balık tutmaya geliyor. Hafta sonunu değerlendiren vatandaşlar Ayvalı Barajı’nda oltaları göle atıp semaver çay keyfi ile balık tutuyorlar.
Erzurum merkezden geldiğini söyleyen Yavuz Sürmeli, “Hafta sonunu değerlendirmek istedik. Balık tutmaya çalışıyoruz. Birkaç tane tutabildik” dedi.
Oltası ile ilk balığını yakalayan Yener Yeşilyurt ise, “Arkadaşlarla balığa geldik. Şansım döndü ilk balığımı tuttum, diğer arkadaşlara rastgele” diye konuştu.
Olta balıkçılığı yapan Sadullah Taş da, “Hafta sonları Ayvalı Barajı’na balık tutmaya geliyoruz. Burada somon ve alabalık çıkıyor. Bugün de fena değil birkaç tane balık yakaladık. Bundan sonraki saatlerde yakalamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Bu Kategorinin Diğer içerikleri
- Erzurum tarihin izinde, ecdada vefa ile geleceğe yürüyor
- Büyükşehirden damak tadında hizmet
- Sekmen; “Bizim derdimiz hizmet, gayemiz gönüllere dokunmak”
- AK Parti İl Başkanı Küçükoğlu, pazar esnafında vatandaşlarla buluştu
- DAGC Başkanı Türkez, TGK Başkanlar Kurulu’nda konuştu
- Abdurrahim Fırat paylaştı, Mehmet Sekmen’den yanıt gecikmedi







