http://www.sexzun.com
30 Nisan 2024 Salı

HAMZA DAĞ, ERZURUM BASINIYLA BULUŞTU

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, AK PARTİ TANITIM VE MEDYA BAŞKANI HAMZA DAĞ, ERZURUM’DAYDI. BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ. YEREL MEDYANIN SORUNLARINI DİNLEDİ… ARDINDAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

08 Eylül 2021 Çarşamba, 14:13

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Erzurum’u ziyaret etti.

Ak parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un da katıldığı yemek programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gittiği her yerde yerel medya ile bir araya gelmeye çalıştığını belirtti.

Yerel medyanın sorunlarını dinleyen Dağ, takipte olacağı sözünü verdi.

Türkiye’nin yaz ayında birçok badireden geçtiğini, bunların birçoğunun küresel sıkıntılar olduğunun görüldüğünü, yangınlar ve sellerin tamamen dünyada yaşanan küresel ısınmanın yansımalarından olduğunu ifade eden Dağ, yaşanan yangın ve sellerden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

CHP’DEKİ TACİZ İDDİALARI

Gündeminde ana muhalefet partisindeki skandallar vardı.

“CHP, tacizcilere sahip çıkıyor” ifadelerini kullandı.

“Bu konular siyasetimize ve siyaset kurumumuza zarar veriyor. Biz bunu mümkün olduğunca siyasetin içinde olmaması, siyasetin içinde bu tarz hususlar olduğunda siyasetin gerekli tepkiyi vermesi gerektiğine inanıyoruz.” dedi.

“CARİ AÇIĞI FAZLA VEREN BİR ÜLKE HALİNE GELECEĞİZ”

Türkiye’nin ekonomik büyümesine de değindi Dağ.

“Hizmet sektörü de buna dâhil oldu. Turizm tam istediğimiz düzeyde olmasa da pandemi şartlarında öngördüğümüz bir durumda devam ediyor. İnşallah bu seneyi cari açığı en az olacak şekilde kapatmayı ama 2022’de bu şartlarda devam ettiğimiz takdirde cari fazla veren bir ülke haline geleceğiz. Cari fazla her zaman verilebilir ama hem üretim yapmak hem büyümek hem de cari fazla vermek ülkenin ekonomik olarak en büyük olumlu noktadaki göstergelerinden birisidir. Biz bundan sonra 2023’e kadar kendi yol haritamızı ortaya koymuş vaziyetteyiz. Buna göre de yolumuza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

Haber: Nuray KARTAL

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir