http://www.sexzun.com
27 Nisan 2024 Cumartesi

2 AYLIK BEBEĞİNE İŞKENCE ETTİ!

GAZİANTEP’TE BEBEĞİNİ DARP EDERKEN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKAN VE GÖZALTINA ALINAN BABA TUTUKLANDI. KAFASINDA TRAVMAYA BAĞLI YARALANMA OLAN VE HAYATİ TEHLİKESİ BULUNAN BEBEĞİN HASTANEDE TEDAVİSİ SÜRÜYOR.

30 Kasım 2021 Salı, 14:14

Gaziantep’te bazı sosyal medya mecralarında bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler üzerine soruşturma başlatıldı.

Feci şekilde dayak yiyen bebek hastaneye kaldırıldı. Kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilen bebeğin hastanede tedavisi sürüyor.

Polis ekipleri, baba Y.G’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.G, “nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı.

“Hayati tehlikesi devam ediyor”

Öte yandan Özel Anka Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı İsmail Demir, bebeğin sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

Demir, bebeğin gece saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden kendilerine sevkli olarak kafa travması şikâyetiyle geldiğini söyledi.

Beyin kanaması tespit edilmesi üzerine bebeğin yoğun bakım takibi için hastanelerine getirildiğini dile getiren Demir şöyle konuştu:

“Gece 1 civarında hastanemize geldiğinde şuur durumu uykuya meyilliydi, hareketlerinde biraz azlık vardı. Genel olarak çok da kötü değil ama iyi de değildi, şuur durumundan dolayı, travmaya bağlı olarak. Yapılan tetkiklerinde kanama tespit edildi. Ameliyatlık bir durumu yoktu ve medikal tedavisine başladık. Çekilen kontrol tomografilerinde kanamasında artış olmaması üzerine medikal olarak şu an yoğun bakımda tedavi etmekteyiz. Geçirdiği kanamadan dolayı hayati tehlikesi devam ediyor.”

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir