http://www.sexzun.com
29 Nisan 2024 Pazartesi

Atso Yönetimi Vali Ve Emniyet Müdürü İle Bir Araya Geldi

ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI(ATSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA USLU, MECLİS BAŞKANI ABDULGANİ BEREKET VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ADIYAMAN VALİSİ NURULLAH NACİ KALKANCI İLE EMNİYET MÜDÜRÜ METİN ALPER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

05 Haziran 2018 Salı, 17:30

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Abdulgani Bereket ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ile Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, yönetim kurulu başkan yardımcıları Mehmet Emin Güleş, Ahmet Metin Günay, yönetim kurulu üyeleri Nuri Günaydın, Hacı Dikmen, Ramazan Çakmak, Abdurrahman Yargucı, Atilla Duranayve Genel Sekreter Naim Harputluoğluda hazır bulundu.

ATSO yönetim kurulu ilk olarak Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Mustafa Uslu, yönetim kurulu olarak yeni dönemde ATSO gibi saygın bir kurumu başarıyla temsil etmek için daha çok çaba sarf edeceklerini ifade ederek kabul için Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya teşekkür etti.

Ziyarette Vali Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ve yeni yönetimi tebrik ederek, başarılar diledi.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret etti.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir