http://www.sexzun.com
18 Mayıs 2024 Cumartesi

AYDEMİR’DEN ERZURUM’A MÜJDE…

06 Aralık 2022 Salı, 18:49

TBMM’de 2023 yılı bütçe görüşmeleri sürüyor… Görüşmelerden kalan zamanda Ak Parti Erzurum MilletvekiLİ İbrahim Aydemir, kameraların karşısına geçti.

Kardelenhaber.com/GİZEM AKGÜL

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bütçe marotonu sürüyor. Bütçe maratonundan arta kalan zamanda milletvekilleri kameraların karşısına geçerek gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’de o vekillerden biriydi. Basın açıklaması yaptı. Erzurum’a biyoloji daire başkanlığı kurulacağını söyledi.

İbrahim Aydemir;

‘’Özellikle Adalet Bakanlığı bütçesiyle ilgili bir şey söylemek istiyorum. Seçim bölgem Erzurum’da bir hususi yatırım yapılacak. İnşallah çok yakın zamanda bugün yarın bakanımızın imzasıyla yürürlüğe girecek. Adli tıp grup başkanlığına bağlı olarak Erzurum’da biyoloji daire başkanlığı kuruyoruz. Bu ne anlama geliyor? Bundan sonra adli vakalarda Trabzon’a, Ankara’ya, İstanbul’a DNA testi için, farklı testler için kimse gitmeyecek. Ne olacak? Bütün bölge Erzurum’da bu hizmeti almış olacak. Bu önemli bir hizmettir.’’ İfadelerini kullandı…

Aydemir ayrıca bu hizmet için Adalet Bakanlığı’na teşekkürlerini sundu.

 

 

 

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir