http://www.sexzun.com
26 Nisan 2024 Cuma

BIÇAKLI SALDIRGAN METRO’DA TERÖR ESTİRDİ

İSTANBUL’DA BIÇAKLI BİR SALDIRGAN DÜN AKŞAM SAATLERİNDE KADIKÖY-TAVŞANTEPE METROSUNDA ADETA TERÖR ESTİRDİ. ELİNDE BIÇAKLA MAHSUM BİR KIZIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİ. SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLAYAN SALDIRI GÖRÜNTÜLERİ ÜZERİNE HAREKETE GEÇEN POLİS EKİPLERİ BIÇAKLI SALDIRGANI EVİNDE GÖZALTINA ALDI.

25 Kasım 2021 Perşembe, 15:04

İstanbul’da yaşayan 26 yaşındaki Senanur Damgacı ve annesi metroya binmiş eve gidiyordu… Bu esnada maskesini açan başka bir kadın ile saldırgan adam arasında tartışma çıktı. Saldırgan sesini yükseltti ve kadına bağırmaya başladı. Senanur Damgacı, gördüklerine daha fazla seyirci kalamadı. Ancak bu kez de saldırgan onu hedef aldı.

Korkunç olay Kadıköy-Tavşantepe metrosunda yaşandı. Saldırgan adam Senanur Damgacının üzerine bıçakla yürüdü. Ağza alınmayacak küfürler etti. Tehditler savurdu. Yaşananlar karşısında oldukça korkan Senanur Damgacı, saldırgandan bıçağını bırakmasını istedi. Ancak saldırgan terör estirmeye devam etti.

Metroda bulunan diğer yolcular saldırganın bu hareketleri karşısında hiçbir şey yapamadı. Sadece güvenlik butonuna basabildiler. Fakat bekledikleri o yardım da gelmedi.

Olay anının anlatan Senanur Damgacı,”Maskesi burnuna kadar açık bir kadın oturuyordu. Kadına laf söyleyerek, söylenmeye başladı. Kadın da cildimde yara vara biraz indirmem gerekiyor diye izah etmesine rağmen adam, sataşmaya devam etti. Sonrasında ayağa kalkarak, küfürler ederek ağır laflar söylemeye başladı. Sonrasında kadına bağıramayacağını, öyle laflar söyleyemeyeceğini ilettim adama. Daha sonra bana saldırarak, arbede yaşandı. Bana vurmaya çalıştı çok üzerime gelmedi, araya insanlar girerek engellemeye çalıştı. Arbede sırasında araya annem girdi. Annemi savurup fırlattı. O anları görünce ben çıldırdım. Adamın üzerine yürümeye başlayınca adam ekmek bıçağını çıkardı. O anda hiçbir şey yapamadım. Ben normalde kick bocksçuyum. Kendime güveniyordum. Çok kötü bir durum, çok kötü bir histi. Tek yapacağım şey annemi korumaktı. İnşallah saplamaz dedim. Tamamıyla şans eseri kurtulduk. Annem ve ben ifadelerimizi verdik. Umarım tutuklu yargılanır. Adalet yerini bulur. Annemin durumu iyi. Anneme yaptığı hareket çok tehlikeliydi. Ufak morarma ve darp izi dışında bir şey olmadı. Çok şükür o bıçak bir yerimize gelmedi.” dedi.

Senanur Damgacı, “Metrodaki vatandaşlar araya girmeye çalıştı. Ama saldırgan durmak bilmedi. Ayrıca vatandaşlar araya girmeye çalışırken metronun güvenlik birimleri konuya müdahale etmedi. Biz onlardan da şikâyetçiyiz” diye konuştu.

METRO SALDIRGANI GÖZALTINA ALINDI

Saldırı anı vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Bu görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Kadıköy asayiş şube ekipleri harekete geçti. Saldırgan adam evine düzenlenen başarılı operasyonla gözaltına alındı.

SALDIRGANIN SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Öte yandan gözaltına alınan şüphelinin suç dosyası kabarık çıktı. Uyuşturucu madde ticareti, kasten yaralama, tehdit gibi 20 ayrı suçtan kaydının bulunduğu tespit edildi.

Saldırganın emniyetteki ifadesinde kendini savundu kameraya yansıyan görüntüleri yalandı. Kendisinin ‘mağdur’ olduğunu saldırıya uğradığını iddia etti.

Karnına tekme atmakla suçladığı Senanur Damgacı ve annesinden şikayetçi olduğunu ekledi:

“Ekmek bıçağımı biletmek için evden alıp çıkmıştım. Bıçağı koyduğum poşet yırtılınca ben de bıçağı cebime koydum” dedi.

“Silahla tehdit, “basit yaralamaya teşebbüs, “halk arasında korku ve panik yaratma amacıyla tehdit” suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Haber: Ayşegül TÜRKEZ

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir