http://www.sexzun.com
26 Nisan 2024 Cuma

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ’yle mücadelemize Moldova destek olmalıdır

17 Ekim 2018 Çarşamba, 14:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “FETÖ ile ortak mücadelemizde Türk halkının Moldovalı dostlarından beklentisi, gereken desteği tereddütsüz bir şekilde gösterebilmesidir.” dedi.

Konuşmasından satır başları:

Stratejik ortaklar birbirlerini tereddüt etmeden desteklerler. FETÖ’yle mücadelemiz de Moldova’dan beklenen Türk halkına destek olmalıdır. 15 Temmuz gecesinde 251 şehidimiz oldu, 2193 yaralımız oldu. Bunu yapanlar özellikle yargımıza, silahlı kuvvetlerimize, polisimize sızmış bir terör örgütüdür. Ve bu terör örgütü şu anda Moldova’da da aynı adımlatı atabilir. Dost, dosta bu tür başına gelenleri anlatacak ki aynı yanlışlar yapılmasın. Görüşmede ekonomik ilişkilerimiz hakkında da konuştuk. 2016 yılında Serbest Ticaret Anlaşması’nın yürürlüğe girmesiyle önemli yol katetttik.

Moldova Cumhurbaşkanı Dodon ise şunları söyledi: Türkiye, milli çıkarlarımızın korunması ve iyi ilişkiler kurma hususunda önemli örnek. İkili görüşmemizde de bahsettiğimiz gibi ben size teşekkür etmek istiyorum. Herkesin bunu bilmesini istiyorum bankacılıkla ilgili Türk yatırımının geleceğiyle ilgili konuştuk

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir