http://www.sexzun.com
24 Nisan 2024 Çarşamba

EGC’DEN AFRİKA’YA İFTAR SOFRASI

03 Nisan 2024 Çarşamba, 14:58

ERZURUM GAZETECİLER CEMİYETİ, RAMAZAN AYINDA ÇOK ÖZEL BİR ÇALIŞMAYA İMZASINI ATTI. ERZURUM GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI MEHMET MUSA ÇAKIR, BATI AFRİKA ÜLKESİNDE ZOR ŞARTLAR ALTINDA İSLAMİYET’İ YAŞAMAYA ÇALIŞAN MÜSLÜMANLAR İÇİN ERZURUM GAZETECİLER CEMİYETİ ADINA İFTAR YEMEĞİ VERDİ.

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC), Ramazan ayının ilk iftar sofrasını Burkina Faso’da kurdu.

Afrika’ya EGC sofrası

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC), Ramazan ayında çok özel bir çalışmaya imzasını attı. EGC Başkanı Mehmet Musa Çakır, Batı Afrika ülkesi Burkina Faso’da Erzurum Gazeteciler Cemiyeti adına iftar yemeği verdi. Afrika’daki ihtiyaç sahibi Müslüman aileler, yetimler ve çocuklar için düzenlenen iftar yemeği organizasyonu ER-İHYA-DER üzerinden gerçekleştirildi. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin iftar yemeği, Burkina Faso’da da görüntülendi. Afrikalı Müslüman aileler ve iftar organizasyonundan sorumlu kuruluşlar, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ederken, EGC Başkanı Mehmet Musa Çakır da, böylesine anlamlı bir organizasyonun tarafı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

BÜYÜK MUTLULUK OLDU

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti olarak bu Ramazan ayında geniş kapsamlı bir iftar organizasyonu planladıklarını, bunu da sıra dışı bir şekilde gerçekleştirdiklerini kaydeden Mehmet Musa Çakır, “ER-İHYA-DER işbirliğiyle bu yıl Ramazan ayı ilk iftar soframızı Burkina Faso’daki din kardeşlerimiz için kuralım istedik. Cemiyetimizin ve şehrimizin ismini Afrika’daki İslam coğrafyası ile buluşturmak bizim için de büyük mutluluk ve ayrıcalık oldu. Emeği geçen herkese, şahsım, meslektaşlarım ve Erzurum Gazeteciler Cemiyeti adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir