http://www.sexzun.com
26 Nisan 2024 Cuma

Erzurum’da Snowboard Dünya Kupası heyecanı

19 Ocak 2018 Cuma, 11:08
Erzurum’da Snowboard Dünya Kupası heyecanı
Erzurum, 19-20-21 Ocak tarihlerinde 2018 PyeongChang Kış Olimpiyatları öncesi son kota alma puan toplama yarışı olan Snowboard Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kayak Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği, Türkiye, Almanya, Fransa, Kanada, Norveç, Finlandiya, Hollanda, Romanya, İspanya, Amerika, Polonya, Rusya, İtalya, Çekya, Andorra, Arjantin, Avusturalya, Avusturya, Bulgaristan, Yeni Zellanda ve İsviçre’den  katılacak 66’sı erkek ve 31’i kadın sporcu olmak üzere 97 boardercross yarışmacısının katılacağı organizasyonda ülkemizi Cem Boydak ve İkbal Yılmaz’ın temsil edecek.
Üst düzey rekabetin ve heyecanın yaşanacağı yarışma Türkiye’de ilk kez düzenlenecek, Eurosport ve TRT Spor ekranlarından Cumartesi ve Pazar günü 09:00-14:00 saatleri arasında canlı yayınlanacak.
2011 Universiade ve 2017 Eyof organizasyonlarına ev sahipliği yapan Palandöken’de haftalarca süren çalışmaların sonucunda oluşturulan pistlerde kıyasıya mücadele edecek sporcular olimpiyat vizesi almaya çalışacaklar.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir