http://www.sexzun.com
02 Mayıs 2024 Perşembe

Ferit Kaya AK Parti’den Karayazı Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

17 Kasım 2023 Cuma, 11:22

Karayazı’ya güçlü aday…Ferit Kaya AK Parti’den Karayazı Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.Yapılacak olan yerel seçimler için başvuru kabul süreci devam ederken, Karayazı’nın sevilen simalarından işadamı, alçak gönüllü, nerede olursa olsun Karayazılıların dertleriyle hemhal olan Ferit Kaya Karayazı Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Müracaatını Ankara’da Ak Parti Genel Merkezi’nde yapan Ferit Kaya, ‘Benim bu şehre, bu güzel şehre daha fazla hizmet borcum var’ dedi,

‘Her gün ekmeğinin peşine düşen kardeşime borcum var. Her sabah okul yoluna çıkan çocuklara, gençlere borcum var. Hem çalışıp hem evini dirlik, düzen içinde tutan kadınlara, analara borcum var’ diyen Kaya, şunları söyledi:

‘En güzel şeyleri hak eden gazilere, engellilere, hastalara borcum var. Hayatını bu vatana adamış amcalara, teyzelerime, yaşlılara borcum var. Hepinize borcum var. Aday arkadaşlarımla, ekip arkadaşlarımla beraber, şimdi bu borcu ödemek için yola çıktın Karayazı’mızın yaşanılır bir ilçe olması noktasında çalışacağız. Karayazı, insanların yaşama noktasında Ak’a, dönüşecek.  İlçede gencinden yaşlısına, çocuğundan kızlarımıza, kadınlarımıza kadar herkes mutlu yaşayacaktır.

Bu ifadeler kelimelerde kalmayacak, gerçeğe dönüşecektir.

Ak Parti’nin yerel yönetim anlayışı ile Karayazı’mız insanlarıyla daha müreffeh, daha özgürce yaşayacaktır.

Karayazı inanın bunu çoktan hak ediyor’

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir