http://www.sexzun.com
24 Nisan 2024 Çarşamba

Kadir Canpolattan, Ak Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataşa Destek

OSMANLI OCAKLARI GENEL BAŞKANI KADİR CANPOLAT AK PARTİ’NİN 31 MART YEREL SEÇİMLERİ İÇİN HORASAN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA ADAY GÖSTERDİĞİ RECEP KARATAŞ’A DESTEK VEREREK HORASAN’DA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

18 Mart 2024 Pazartesi, 14:19

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Horasan İlçe Belediye Başkanlığı’na aday gösterdiği Recep Karataş’a destek vererek Horasan’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a giden Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat Erzurum’daki programının ardından yönetimiyle beraber Horasan’da ziyaretlerde bulundu. Canpolat burada AK Parti Horasan Belediye Başkan adayı Recep Karataş ile bir araya geldi. Recep Karataş’ın belediye başkanı olduğunda hayata geçireceği 27 projesini anlatmasının ardından Canpolat, bir Horasanlı olarak Recep Karataş ile gurur duyduğunu söyleyerek bu projeleri yapabilecek ikinci bir belediye başkan adayını Horasan’da göremediğini ifade etti.

“Horasan’a hizmeti getirecek parti hükümet partisidir”

Horasan Belediye Başkan adayı Recep Karataş’ın özverili bir şekilde çalışacağına inandığını söyleyen Başkan Canpolat, “15 Temmuz gecesi AK Parti hangi ruh ve manada bu kardeşinize emanet edildiyse, biz de orayı hangi ölçülerde koruduk ve kolladıysak bugün de aynı ölçülerde Recep başkanımızın yanındayız. Horasan’a hizmeti getirecek parti hükümet partisidir. Ankara ve Türkiye genelinde çalışmalarım olmasına rağmen bugün sırf Horasan için buradayım. Horasanın hangi zor günü olursa olsun biz her zaman yanındayız. Horasanlılar bir araya gelirse ortaya Recep Karataş çıkar ve Horasan Erzurum’un en iyi ilçesi olur. Burada doğmuş büyümüş ve buranın bir evladı olarak şunu ifade etmek isterim; Sadece Erzurum’un milletvekilleri, sadece Mehmet Sekmen başkanımız, sadece Recep Tayyip Erdoğan değil bir Horasanlı hemşehriniz olarak bende Ankara’da hangi bakanlıktan ne bütçe gerekiyorsa ölümüne başkanımızın yanındayım. Bugün çeşitli siyasi partilerden aday olan belediye başkanlarına da sonsuz saygımız var. Onlar dahi AK Parti’nin üzerinden belediye başkanı olmak istemişlerdir ama olamamışlardır. Şunu ifade etmek isterim ki; bu bir seçim bırakalım da Recep Karataş burada bağımsız ve özgür bir şekilde belediye başkanlığı yapsın. Türkiye’nin 72 ilinde teşkilatı olan bir genel başkan olarak bende Horasan’a geldiğimde ona saygı duyayım ve o emretsin biz yapalım. Ayrımcı davranarak siyaset yapmanın hiç kimseye faydası yoktur, olmamıştır ve olamaz. Bugün bu millete gerçekten hizmet etmek isteyen siyasi iradenin başımızda olması bizim için bir lütuftur. Bu lütfu inkar etmekte var, kabul etmekte var. Siyasi ikbal uğruna, hırs ve inat uğruna kalkıp kendini düşünenler bu milletin artık ne kadar oyunu alabilirler sandıkta göreceğiz” dedi.

“31 Mart seçimlerinde Horasan’ı yabancıya teslim etmeyelim”

Sözlerine devam eden Canpolat, “Türkiye genelinde bir siyasetinin içindeyim ama Horasan’ı da yaban ellere bırakmamak lazım. Bugün Recep Karataş belediye başkanı olursa hizmeti biz göreceğiz. Türkiye’nin çeşitli illerinde ve ilçelerinde yapılan kavgaların Horasan’da olmasına fırsat vermediği için ayrıca Recep başkanımızı tebrik ederim. Sizleri burada birlikte görmek bizlere mutluluk veriyor. Hırsa gelmiş ben başkan olacağım demişlerle biz mesafeliyiz. Kendini düşünen Recep Karataş’ın önünde köstek olmaz, Recep Karataş’a oy verir. Horasanlı hemşehrilerim 31 Mart seçimlerinde Horasan’ı yabancıya teslim etmeyelim. Bu anlamda kendinize bir iyilik yapın, Recep Karataş’ı belediye başkanı olarak seçin” ifadelerini kullandı.

“Recep Karataş’tan sonra bir çağ kapanacak, başka bir çağ açılacak”

Başkan Canpolat, “Cumhurbaşkanımızın özverili çalışmalarına, yapmış olduğu o fedakârca hizmetlerine kayıtsız kalamayız. Biz Cumhurbaşkanımızı asla yarı yolda bırakmadık. Bir eksiklik varsa o bizim nefsimizdendir. Erdoğan’ın yaptığı reformlar bugün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş reformlardır. Bu anlamda da ben ümit ediyorum ki Recep Karataş’tan sonra Horasan’a yapılacak hizmetler ile bugüne kadar yapılmış hizmetler arasında devasa bir fark olacak. Recep Karataş’tan sonra bir çağ kapanacak, başka bir çağ açılacak. Çünkü Horasan halkı buna değer. Biz Osmanlı Ocakları olarak kefenli liderin kefenli askerleriyiz diyerek her karanlık gecede, her zorlukta meydana çıktık. Cumhurbaşkanımıza sahaları dar etmeye çalışanlara, biz o sahayı onlara dar ettik. Ankara’da olan bir Horasanlı hemşehriniz olarak Cumhurbaşkanımızın nasıl ölümüne yanındaysam, siz de burada Recep başkanımızın ölümüne yanında kalın” dedi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir