http://www.sexzun.com
27 Nisan 2024 Cumartesi

Palandöken’de Yamaç Paraşütü Keyfi

ÜLKEMİZDE KIŞ TURİZMİNİN

12 Şubat 2024 Pazartesi, 09:40

Ülkemizde kış turizminin “parlayan yıldızı” olarak ifade edilen Palandöken Kayak Merkezi, yamaç paraşütü meraklılarına atlayış imkanı sunuyor.

Her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan Palandöken Kayak Merkezi, tatilcilere gece gündüz kesintisiz kayak yaptıran pistlere sahip. Türkiye’nin birçok kentinden vatandaşların yanı sıra birçok ülkeden turisti de ağırlayan Palandöken, birbirinden farklı aktiviteler de sunuyor. Bunlardan biri de yamaç paraşütü. Kayak severler, Palandöken’de kışın güzelliklerini doyasıya yaşarken yamaç paraşütü yapma fırsatı da bulabiliyor.

Gondol, safari, gece kayağı, buz tırmanışı gibi daha birçok aktivitenin yapılabildiği Palandöken’de, Büyükşehir Belediyesinin girişimleriyle, Ejder 3200 Tepesi’nde ziyaretçilere yamaç paraşütü imkanı sunuluyor. Palandöken Kayak Merkezi, yüksekliği, uçuşa uygun etapları ve kar yağışıyla beyaza bürünen sıradağlarıyla adrenalin arayan sporcularının yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor. Kış turizminin “parlayan yıldızı” Palandöken’de meraklıları, yamaç paraşütü yaparak hem heyecan hem de Erzurum manzarasına karşı uçmanın keyfini yaşıyor.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir